Prijsvraag

Wij hebben al veel toepassingen bedacht voor de BYKKAR maar er zijn er vast nog veel meer. Daarom schrijven we een prijsvraag uit.

Stuur ons uw heel goed uitvoerbare, leuke, rare of bizarre toepassing of omschrijf hoe de BYKKAR in een project zou kunnen worden ingezet.

Uit de inzendingen wordt de meest kansrijke door een jury geselecteerd en door ons in de praktijk gebracht. De prijs bestaat uit het ter beschikking stellen van een BYKKAR voor een periode van 3 maanden en ondersteuning bij de uitvoering door verschillende partijen. Er is dus geen geldbedrag te winnen.

Een voorbeeld van een toepassing zou kunnen zijn:
Scouting NL haalt oud papier op in dorpen en steden in heel Nederland. Als ze over 4 BYKKARS zouden kunnen beschikken, dan hoeft een vrachtwagen alleen de container op te komen halen als ze het papier met de BYKKARS verzameld hebben. Door de BYKKARS telkens aan een andere groep ter beschikking stellen maken die een rondje door heel Nederland en worden ze ook nog eens optimaal benut.

Een idee mag ook: bijvoorbeeld uw organisatie is genoemd in de Panama Papers. U erkent dat het allemaal niet heel erg netjes was en schenkt 4 BYKKARS aan de sociale werkplaats die er voor het bezorgen van pakketten en post in de stad gebruik van gaat maken.

De inzendingstermijn sluit op 31 mei 2016. Stuur uw prijsvraag toepassing naar rvh@4wieler.nl